2009. augusztus 21., péntek

Gyöngy



Azért kis csekélység közben készült, persze most más irányban mint a megszokott. Kis esti tévézés , alatt készültek a fűzögetések. Egy süni, most már nekem is kell egy! Eddig az összes elkészült süni elvándorolt tőlem. Jobban mondva sz összes fűzött állatka elvándorolt a fiam barátnőjéhez. Két egyszerű mondat kiséretében, Elvihetem? Anyuka te majd csinálsz magadnak újat.
" s a nők rémálma," ebből párosan készült pókocskák

Panti

Játék

Zsukka hívott játékra, már jó pár napja, de most nem igazán volt időm , se alkotni, sem pedig írni, olvasni is csak kutya futtában, így most teljesítem a kérést, Én már nem adom tovább, mivel szinte minden blogban találkoztam vele. Szóval ezt olvasom most.
Már többször olvastam, de újra s újra előkerül a polcról. Már túl vagyok a kért oldalon, ime könyv, s mondat.

Jókai Mór: Mire megvénülünk.

161. oldal 5. mondat-

"Én felugrottam az ágyamból - már lefeküdtem, hogy holnap korán keljek-, s hirtelen felöltöztem."

Panti

2009. augusztus 2., vasárnap

Keresztelő






Ma volt kis unokám, Nóri keresztelője, igazán csakis kész termékekből alkottam ajándékot a kereszt mami nevében, gondolván, ha már a baba neki szánt tortát úgysem tudja megkóstolni akkor alkossunk olyat amit teljes egészében feltud használni. Így jött a pelenka torta ötlete, /amit láttam már egyszer valahol/, mert hát a pelenkából sosem elég., Ezen helyeztük el, a fülbe valót, melyet a fehér kiskutya rejt. Persze ehhez még járt többféle süti, plusz egy torta is, amit igaz én sütöttem a lányok segítségével, de fotó az nincs. mivel elmaradt a kép készítés. A romhalmaz ami még a tálcán maradt, hát az már nem fotogén . De a lénye, hogy mindenkinek ízlett. A dícséret bezsebelve a sütikért, persze ez a lány szakasz érdeme, mert hát mindenki kivette a részét, több kevesebb sütéssel. Na jó, egyet nem akart senki, mosogatni. A kézilány pedig csak nem akart előkerülni, nem is tudom hová tűnt? Úgy látszik kint a nevem a mosogatón!
Panti